Tiedot

Yhteystiedot

Toimisto sijaitsee Tampereen Kuninkaankadulla, vanhasta Anttilan talosta seuraavassa korttelissa Satakunnankadun toisella puolella.

Osoite: Kuninkaankatu 10, 33210 Tampere.

Lähimmät pysäköintihallit ovat Finnpark Plevna ja Finnpark Näsinkulma (entinen Anttilan pysäköintihalli). Myös Kuninkaankadun varrella on maksullisia pysäköintipaikkoja (parkkimittari kadun toisella puolella vastapäätä toimistoa). Suurin osa linja-autoista pysähtyy läheisellä Hämeenkadulla (500 m).

Toimisto sijaitsee katutasossa ja sopii hyvin myös asiakkaille, joiden kulkeminen edellyttää esteettömyyttä.

On suositeltavaa ottaa yhteyttä puhelimitse puh. 045 207 2738 tai sähköpostitse tatu@pylvanainen.fi ennen alkuneuvottelua tapaamisajankohdan sopimiseksi.

Yleistä

Asianajaja Tatu Pylvänäinen on Suomen Asianajajaliiton jäsen.

Asianajajien toimintaa valvoo Suomen Asianajajaliiton valvontalautakunta.

Asianajotoimisto Tatu Pylvänäisellä on Suomen Asianajajaliiton ohjeen mukainen varallisuusvastuuvakuutus. Vakuutusnumero: 4907316540.

Vakuutuksen antajan yhteystiedot ovat: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia (0196826-7), 00017 Fennia. Puh. 010 5031. www.fennia.fi

Asianajotoimisto Tatu Pylvänäinen Y-tunnus: 2808186-9.

Yhteydenottolomake / Salatun sähköpostin lähettäminen:

Allaolevaa linkkiä klikkaamalla voit lähettää salattuna sähköpostina esim. yhteydenottopyynnön tai muun viestin Asianajotoimisto Tatu Pylvänäisen sähköpostiosoitteeseen:

https://www.turvaposti.fi/viesti/tatu@pylvanainen.fi