Tiedot

Yhteystiedot

Toimisto sijaitsee Tampereen Kuninkaankadulla, vanhasta Anttilan talosta seuraavassa korttelissa Satakunnankadun toisella puolella.

Osoite: Kuninkaankatu 10, 33210 Tampere.

Lähimmät pysäköintihallit ovat Finnpark Plevna ja Finnpark Näsinkulma (entinen Anttilan pysäköintihalli). Myös Kuninkaankadun varrella on maksullisia pysäköintipaikkoja (parkkimittari kadun toisella puolella vastapäätä toimistoa). Linja-autot ja raitiovaunut pysähtyvät läheisellä Hämeenkadulla (500 m).

Toimisto sijaitsee katutasossa ja sopii hyvin myös asiakkaille, joiden kulkeminen edellyttää esteettömyyttä.

On suositeltavaa ottaa yhteyttä puhelimitse puh. 045 207 2738 tai sähköpostitse tatu@pylvanainen.fi ennen alkuneuvottelua tapaamisajankohdan sopimiseksi.

Yleistä

Asianajaja Tatu Pylvänäinen on Suomen Asianajajaliiton jäsen.

Asianajajien toimintaa valvoo Suomen Asianajajaliiton valvontalautakunta.

Asianajotoimisto Tatu Pylvänäisellä on Suomen Asianajajaliiton ohjeen mukainen varallisuusvastuuvakuutus. Vakuutusnumero: 4907316540.

Vakuutuksen antajan yhteystiedot ovat: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia (0196826-7), 00017 Fennia. Puh. 010 5031. www.fennia.fi

Asianajotoimisto Tatu Pylvänäinen Y-tunnus: 2808186-9.

Yhteydenottolomake / Salatun sähköpostin lähettäminen:

Allaolevaa linkkiä klikkaamalla voit lähettää salattuna sähköpostina esim. yhteydenottopyynnön tai muun viestin Asianajotoimisto Tatu Pylvänäisen sähköpostiosoitteeseen:

https://www.turvaposti.fi/viesti/tatu@pylvanainen.fi